Sodelovanje s šolami in drugimi organizatorji izobraževanj

Na povabilo/naročilo drugih organizatorjev (dogodkov za otroke) pa po dogovoru. Dolžina trajanja oz. kompleksnost in kakovost končnega izdelka in naučenih spretnosti je poljubno prilagodljiva. To se je možno dogovoriti z dr. Markom Ivanišinom: 041 994901, marko.ivanisin@gmail.com

Pri izvajanju laboratorijev uporabljamo mobilne naprave: prenosne in tablične računalnike ter pametne telefone. Ker smo tudi mentorji mladi in mobilni, lahko naše laboratorije izvajamo kjerkoli (v Mariboru in okolici). Potrebujemo le elektriko in brezžični dostop do interneta (Wi-Fi).

Želimo, da ima dostop do naših vsebin in spretnosti čim več otrok. Vemo, da jih bomo največ dosegli, če program izvajamo na osnovnih šolah v zgodnjih popoldanskih urah. Vendar za to potrebujemo dovolj vpisanih otrok s posamezne osnovne šole. Če se iz določene šole vpiše dovolj otrok, bomo v dogovoru s starši vpisanih otrok pristopili k vodstvu šole in se dogovorili za ustrezen termin in pogoje izvajanja (vključno s ceno) na tej šoli.

Z MediaLabom lahko šola pridobi svoj spletni medij (včasih časopis), s TechLabom se učenci naučijo uporabljati šolske programe za 3D oblikovanje in 3D tiskalnik, z GameLabom lahko začnemo klub igranja družabnih in računalniških iger, s HekLabom pa skupino za reševanje problemov z računalniškim programiranjem.